U bent hier:

A15: MI - "Sherlock Holmes onder de Utrechters" - 3 juli

Op 3 juli staat weer een leuke activiteit bij regio Midden op het programma. We gaan namelijk een stadswandeling met speurtocht doen in het centrum van Utrecht.
U kunt deelnemen aan “Sherlock Holmes onder de Utrechters”. Een 3½ uur durende speurtocht, waarbij u kennis kunt maken met de “Uteregse” bevolking.

Onderweg worden allerlei leuke opdrachten gegeven die, met de hulp van bewoners, middenstanders of kroegbazen, opgelost kunnen worden.
U bezoekt bijvoorbeeld een echte kruidenierswinkel, waar u typische Utrechtse ingrediënten kunt kopen. Tijdens de speurtocht maakt u ook kennis met de echte Utrechtse sfeer met een snufje “couleur locale”.

Na afloop gaan we “uitblazen” op een echt Utrechts terras waar ook de prijsuitreiking zal plaats vinden. Want ja, er is ook een competitie-element.
Dus wie gaat er in Utrecht met de prijs vandoor?

PROGRAMMA

  • We starten in Utrecht om 14:00 uur de wandeling; de speurtocht begint om 14:30 uur en duurt ongeveer 3½ uur.
  • We ontmoeten elkaar voor Bibliotheek Neude, Neude 11, 3512 AE Utrecht.
    Lopend vanaf Utrecht CS in ong. 10 min gemakkelijk te bereiken. Het Neude is in het centrum van de Domstad.
  • Parkeren (wel hoge prijzen) is mogelijk in de binnenstad. Aan te raden is ♪0én van de P&R locaties: Papendorp, Mercatorlaan, of De Uithof, Uppsalalaan 13. Vanaf beide met de bus naar Utrecht CS.

INSCHRIJVEN en KOSTEN
De kosten zijn € 12,50 pp. inclusief een drankje. Onze wandeling en speurtocht eindigen in het centrum van Utrecht. Mocht u na afloop, voor eigen rekening, ergens een hapje willen eten, dan heeft u genoeg keuze.

      INSCHRIJVEN

Leden uit Regio Midden kunnen vanaf 20 mei - 10:00 uur inschrijven.
Leden uit de overige regio’s kunnen, mits nog plaatsen beschikbaar, inschrijven vanaf 5 juni – 10:00 uur.
Aan deze activiteit kunnen maximaal 40 personen deelnemen.

Met vriendelijk groet,
Leontine & Wim
Regio Midden

Back to top