U bent hier:

KLM RR Baanloop en BBQ op 30 juli

Beste leden van VG-KLM,

In navolging van de uitnodiging om mee te doen aan het Dam tot Dam evenement op 17 en 18 september en/of de hardlooptraining om de conditie op peil te houden, wil het bestuur van KLM Road Runners de VG-KLM leden van harte uitnodigen om als gast deel te nemen aan het volgende evenement.

Ook dit jaar organiseren de KLM Road Runners weer de traditionele baanwedstrijden en wel op zaterdag 30 juli. We zijn zoals gewoonlijk te gast bij de AVH (Atletiek Vereniging Haarlemmermeer, Arnolduspark 1, Hoofddorp). Op de nieuwe moderne kunststofbaan zijn er scherpe tijden te lopen, maar deze is ook zeer geschikt voor de langzamere lopers die hier rustig hun rondjes kunnen draaien.

Uiteraard zijn supporters, familie, (klein)kinderen van harte welkom. Voor het gehele evenement heeft de vereniging de accommodatie exclusief ter beschikking. Kleedgelegenheid en douches zijn aanwezig. Neem wel je eigen (tuin)stoel mee als je buiten wilt zitten!

WESTRIJDEN
Er zijn drie wedstrijden de 3, 5 en 10 kilometer wedstrijd.
Voorafgaande aan de 3, 5 en 10 kilometer wedstrijden is er een kinderloop over 400 meter voor kinderen tot en met 8 jaar. Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er een wedstrijd van 800 meter (2 ronden). Kom je met (klein)kinderen die meelopen, laat ons dat dan svp vooraf weten!

PROGRAMMA

  • 15.00 uur - 400 meter
  • 15.10 uur - 800 meter
  • 15.20 uur - 3 en 5 kilometer
  • 16.00 uur - 10 kilometer
  • 17.30 uur  -Barbecue

Na afloop een barbecue
We verwachten wederom mooi weer dus zorgen we voor een mooie afsluiting na de wedstrijden. Alle deelnemers en supporters zijn van harte welkom bij de barbecue.
De kosten voor de BBQ zijn € 7,50 per persoon en kinderen tot 12 jaar € 5,--

KOSTEN
De baanloop is gratis voor leden van de KLM Road Runners én voor leden van de VG-KLM. Voor niet leden vragen wij een bijdrage van € 2,--. Verzocht wordt om dit bedrag en het bedrag voor eventuele deelname aan de BBQ vooraf over te maken aan Wim Verhage, KLM Road Runners te Nieuwkoop, Bank NL66 RABO 0363 1390 28 onder vermelding van de naam van de deelnemer(s).

INSCHRIJVING
om goede afspraken te kunnen maken met de beheerders van de baan en de cateraar willen we graag tijdig op de hoogte zijn van het aantal deelnemers en supporters. Daarom worden jullie verzocht om het inschrijfformulier voor 23 juli in te vullen.
Het inschrijfformulier is te vinden op klmrri.nl/site/informatie/inschrijfformulieren/.

Namens het bestuur van KLM Road Runners én lid van VG-KLM,
Klaas Bruin (e-mail bruin.running@kpnmail.nl)

Back to top