U bent hier:

Fietstocht De Kwakel

ALGEMEEN
De eerste fietstocht voor 2022 staat gepland voor donderdag 2 juni, met start en finish vanuit “Het Fort” in De Kwakel. Ook nu weer heeft Ben Mol ons verrast met een prachtige tocht, door een bijzonder mooie omgeving met een fantastische route van ongeveer 40 km. Laat u verrassen en fiets mee!!!

PROGRAMMA
Wij verzamelen om 09.30 uur bij “het Fort”, Het Fort 55, 1424 RW in De Kwakel. Het Fort biedt gratis parkeren. Na het aanmelden kunt u, voor eigen rekening, een kopje koffie of thee gebruiken, ontvangt u de uitgebreide routebeschrijving en voor onderweg krijgt u van ons een flesje water.

De lengte van de fietstocht bedraagt ong. 40 km. Halverwege, langs het Braassemermeer, is er volop gelegenheid om eventueel te lunchen. Exacte locatie volgt.
Om u een idee te geven welke route gereden zal worden, hieronder een globale beschrijving.

ROUTE (BEKNOPT)
We starten rond 10.00 uur en gaan als eerste door het buitengebied langs Vrouwenpolder, de Vecht, om het Braassemermeer heen, en door naar Langeraar en het natuurgebied Uithoorn. Daar kunnen de liefhebbers nog een afzakkertje nemen voor men huiswaarts keert.

We proberen die dag mooi weer te regelen, maar garanties krijgen wij niet. Dus neem zonnebrand, een pet en/of een paraplu en regenpak mee, voor het geval het weer zich toch “Hollands” gedraagt.

NB In Aalsmeer zijn fietsen (ook e-bikes, voor ± € 25,-/dag) te huur. Bijv. bij Waning, Zijdstraat 5 (0297-322120) óf bij Bert de Vries, Oosteinderweg 205C (0297-344865). De afstand naar de startlocatie varieert tussen de 3 en 5 km.

KOSTEN
€ 5,00 p.p. (incl. btw) voor deelname aan deze activiteit. Zoals altijd kunt u een introducé meenemen.

Met ingang van 1 april 2022 wordt onze vereniging aangifteplichtig voor btw. Dit betekent dat wij over bijdragen (inschrijfgeld) voor activiteiten, 21% btw moet heffen en aan de Belastingdienst afdragen. Daarom dient u uw kopje koffie of thee zelf af te rekenen.

INFORMATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Ben Mol (info-fietsen@vg-klm.nl) of bel 06-37616030

INSCHRIJVEN
U kunt, vanaf 6 april 10:00 uur, inschrijven voor één of twee personen, klik daarvoor HIER

Back to top