U bent hier:

VG-Dagtours 2022

WANNEER HOORT U HOE DE INDELING IS

 • Deelnemerskaarten worden tussen 18 en 20 april naar het bij VG-KLM bekend zijnde e-mailadres verzonden. Print deze uit of zet deze op de mobiele telefoon. Indien geen e-mailadres bekend is, of er is aangegeven dat de deelnemerskaart niet uitgeprint kan worden, wordt de deelnemerskaart per post naar het bij ons bekende huisadres gezonden.
   
 • Indien op 21 april geen deelnemerskaart is ontvangen, kan alléén op 22 april tussen 10.00 en 12.00 uur worden gebeld met:
  • René Polfliet: 06-222 94 841
  • Frits Buschman: 023-56 30 19
    
 • Neem op de dag van vertrek de deelnemerskaart mee. Hierop staan alle gegevens die nodig zijn, inclusief het telefoonnummer dat gebeld moet worden in geval van calamiteiten.

PROGRAMMA:

We gaan op 10, 12, 17 en 19 mei!
Er is voor een andere bestemming gekozen dan die wij op de plank hadden liggen. Wat is er gezelliger en leuker dan dat u met elkaar kunt bijkletsen over de afgelopen drie jaar. Over wat wij hebben meegemaakt, en hoe wij er doorheen zijn gekomen.
Waar kun je dat beter doen dan aan boord van een schip. Het wordt voor de meesten van u een déjà vu. We gaan varen met de Zilvermeeuw 2!

Maar voordat wij aan boord gaan stoppen wij onderweg voor een kopje koffie of thee met het alom bekende gebakje bij het Van der Valk Avifauna in Alphen aan de Rijn.
Het inschepen doen wij deze keer op het eiland Stormpolder dat tegen Krimpen aan den IJssel ligt. Nadat iedereen aan boord is en u twee consumptiemunten heeft ontvangen, gooit de kapitein de trossen los en varen wij richting de Rotterdamse havens.

Na de afvaart wordt de lunch in gereedheid gebracht, en kunt u meteen ontdekken dat wij onder de Van Brienenoordbrug doorvaren. Onderweg zal de kapitein het één en ander vertellen wat zoal te zien is.

Na zo’n vier uur varen stoppen wij in Vlaardingen waar de bussen van Doelen Coach Services ons al opwachten. Zij brengen ons naar het Van der Valk Hotel in Haarlem voor het buffetdiner.

Voor Haarlem is gekozen omdat het Van der Valk Hotel Schiphol op deze dagen niet klaar is met de verbouwing.
Dit laatste is mede de reden dat onze opstapplaats dit jaar is verplaatst naar Haarlem. Ook daar kunt u als deelnemer uw auto kosteloos parkeren.

Onze andere opstapplaatsen – voor heen en terug – zijn als vanouds Station Hoofddorp en Busstation Amstelveen, en voor onze trouwe Haagse inschrijvers, op 19 mei is er ook een opstapplaats in Den Haag.

INFORMATIE OVER OPSTAPPLAATS DEN HAAG
Vanaf 2019 is het niet meer mogelijk voor touringcars om bij het Centraal Station te komen. De opstapplaats in Den Haag is op de Prinsessegracht ter hoogte van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten.

VOORWAARDEN en SPELREGELS
Wij adviseren u dringend deze goed te lezen in verband met de dan geldende coronaregels en annuleringsvoorwaarden.

VERHOGING PRIJS VG-DAGTOUR
De prijs voor onze VG-Dagtour is al jaren niet verhoogd. Na rijp beraad heeft het bestuur besloten met ingang van 2022 het tarief voor deelname te verhogen naar € 45,- per persoon.
Eén van de redenen hiervoor is dat de afgelopen coronajaren alle prijzen enorm zijn gestegen. De organisatie heeft met scherp onderhandelen deze kleine verhoging kunnen realiseren.

NAAMSWIJZIGING
Van een aantal leden heeft het bestuur te horen gekregen dat onze dagtochten razend populair zijn en een groot gehalte van een reünie heeft. Dit blijkt ook wel uit het aantal aanmeldingen ieder jaar! Maar, men vond de naamstelling ‘dagtochten’ niet meer de lading dekken en een beetje oubollig klinken.
De commissie (vanaf nu VG-Dagtour commissie) heeft de opdracht gekregen om er iets aan te doen. Wat u van deze nieuwe benaming vindt mag u ons in mei laten weten.

Vanaf nu allemaal “fingers crossed”! Wij hopen van ganser harte dat dit jaar weer een VG-Dagtour kan plaatsvinden.

Wij willen u graag begroeten op één van de genoemde dagen in mei.

Last but not least, lees voordat u gaat inschrijven, onze voorwaarden en spelregels op de website goed door (www.vg-klm.nl), log in en klik via de tegel ‘Activiteiten’ door naar de VG-Dagtour).
Voor diegenen die niet via de website kunnen inschrijven, is een kopie van onze Voorwaarden en Spelregels beschikbaar tijdens de Soos in februari 2022 in Westend.


Om direct in te schrijven klikt u HIER

Back to top