U bent hier:

Midzomerfeest 2022

ALGEMEEN
De zomerzonnewende, ook wel midzomer genoemd, op 21 juni a.s. is met 16 uur, 16 minuten en 47 seconden zonlicht, de langste dag op het noordelijke halfrond. De astronomische zomer start op deze dag. De zomerzonnewende wordt wereldwijd door veel mensen gezien als een moment van bezinning. Verder staat het genieten met familie en vrienden op de langste dag van het jaar centraal.

En dat gaan we dus weer doen tijdens ons komende Midzomerfeest. Wij zijn alweer druk in de weer met de voorbereidingen voor deze gezellige middag. Het feest wordt ook dit jaar weer ---voor de vijfde keer--- gehouden in BEACH CLUB TIEN in Zandvoort.

PROGRAMMA

 • 14.00 uur. Ontvangst door het bestuur van VG-KLM.
  • Bij het overleggen van uw ticket ontvangt u drie Beach Club Tien consumptiemunten en een gekleurde munt voor de haring; Bobby Boudewijn zal er weer met een haringkar staan.
  • Beach Club Tien biedt u bij de haring een glaasje gekoelde Corenwijn aan.
  • Er komt een apart verkooppunt, waar u extra munten kunt kopen (witte) voor drankjes à € 3,50 per stuk en (gekleurde) voor haring à € 2,20 per stuk.
  • De vrolijke klanken van het Zeemanskoor De Torren uit Lisse zullen ons feest opluisteren.
  • Natuurlijk gaat het bedienend personeel die middag ook met diverse lekkere hapjes rond.
 • Om 17.00 uur is het MIDZOMERFEEST afgelopen.

PARKEREN

 • Gratis parkeren kan in de Sara Roosstraat e.o. bij het treinstation; (parkeren in de parkeergarage L.D.C. naast RK-kerk is € 2,50 per uur).
 • U kunt ook gratis parkeren bij het treinstation van Overveen. Een korte treinrit brengt u naar Zandvoort. Van beide locaties is het 5 minuten lopen naar het strand en BEACH CLUB TIEN.
 • De VG-KLM vlaggen hangen uit! De makkelijkste manier om bij BEACH CLUB TIEN te komen is het schuine pad achter de kraam van Boudewijn te nemen; dan hoeft u niet door de zaak of over het terras te lopen.

MOBILITEIT
Bent u slecht ter been en/of niet in de gelegenheid zelf vervoer te regelen, dan kunt u vóór 15 juni mailen of bellen naar Jur. Wij zullen al het mogelijke doen om vervoer voor u te regelen. Ook voor mensen die met trein of bus naar Zandvoort komen en het stuk naar BEACH CLUB TIEN niet kunnen lopen (plm. 5 min.) hebben wij een mogelijkheid voor vervoer.
NB U kunt ook mensen die slecht ter been zijn, zelf met uw auto beneden bij het Paviljoen afzetten, de knipperlichten aanzetten en het De Favaugeplein oprijden. Daarna moet u de auto wel naar een parkeerplaats rijden.

Indien u van deze service gebruik wenst te maken, of hierover nadere informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met:

INFORMATIE
Als u meer informatie wilt, kunt u dat vragen aan de contactpersonen voor deze activiteit:

KOSTEN
Ook nu is het van belang te weten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn in verband met de catering en maximumcapaciteit. Daarom hebben wij voor dit feest een verplichte inschrijving, waarbij u € 6,- p.p. betaalt. De reden hiervoor is dat de kosten van het door ons opgegeven aantal deelnemers in rekening wordt gebracht en ter dekking van de overige kosten. U ontvangt voor dit inschrijfgeld een extra consumptiemunt. Indien u heeft ingeschreven en achteraf toch niet kunt komen, annuleer dan direct!!
Kosteloos annuleren kan t/m 11 juni.

INSCHRIJVEN
U kunt, vanaf 15 mei 10:00 uur, inschrijven voor één of twee personen, klik daarvoor HIER

Back to top